lauantai 20. toukokuuta 2017

Valloittavan hauska Zombie Dash! Yhteistyöpostaus + ALEKOODI!

Zombie Dash on puolalainen vaatevalmistaja, tuotemerkki on perustettu 2013. Zombie Dashin tuotteet ovat täynnä asennetta, irvistystä, hampaita, valloittavia vaatteita! Tämä asenne sopii meidän perheeseen kui nenä päähän, joten aivan ihana oli saada mahdollisuus tehdä yhteistyötä Suomalaisen New Brands Finland Oy:n kanssa, joka toimii Zombie Dashin virallisena Suomi-kumppanina ja Zombiedash.fi verkkokaupan ylläpitäjänä. *

Ensimmäisenä testiin pääsi omat Hungry Dotty Summer Edition-housut. Nämä hieman normaaleista Hungry Dottyista ohuemmat versiot valloittivat kyllä heti käyttäjänsä. Aivan mahtavaa palautetta sateli liikkuessani kaupungilla ja ihmiset jaksoivat tsempata ja nauraa sille, että uskallamme olla täynnä asennetta. Housuista saa vetoketjun myös kiinni, jolloin hampaat menevät piiloon ja tyyli hieman "rauhoittuu", mutta parhaimmillaan ne ovat hampaat irvessä ja kita auki! Näistä on tullut heti mun lempparihousut, ovat supermukavat päällä ja ihanat käytössä!


Tytsylle testattavaksi tulivat Hungry Dark Navy-legginssit. Hän oli niin kovin kateellinen mun pöksyistä, eikä meinannut pysyä omissaan kun kuuli, että hänellekin on paketti. "Jes, hampaita", tyttö kiljui. Leggarit olivatkin aika päheät jalassa! Aikamoisen pientä mitoitusta, niinkuin nettisivuillakin kerrotaan, joten suosittelen tilaamaan pikkuisen isomman koon, varsinkin jos lapsi on yhtään leveälanteinen/-reisinen. 




Paketissa typylle tuli myös Dark Navy Muffin-huppari, joka onkin ihanan pitkää mallia, menee siis myös hupparimekosta! Muutamia ihania yksityiskohtia löytyi, esimerkiksi söpöt pampulat hupussa ja kätevät joustavat resorit hihoissa, joissa myös peukaloille aukot. Tämä huppari oli selkeästi tosi kapeaa mallia, ja sopiikin varmasti parhaiten pitkälle hoikalle tytölle. Meille koko oli tosiaan reilu, mutta aistiherkälle lapselle silti ehkä hieman liian kapea. Voisin kuitenkin kuvitella, että lämpimänä tuulisena päivänä tämä olisi tosi mukava päällä, kun alle ei tarvitsisi laittaa hirveää vaatekasaa. Edessä myös toki se tärkein - hampaat vetoketjun sisällä!



Kasperille paketissa tuli aivan ihanan suloinen Onepiece Zombie Navy Dark. Onepiecen väri on tummansininen ja se olikin yllättävän kiva väri! Materiaali on ihanan pehmeää ja sopii todella hyvin pojan päälle. Haalari toki on vielä todella iso, ettei käy heti pieneksi, mutta meneepähän ainakin pitkään! Vaatteet ovat Zombie Dashilla tuplakokoja (esimerkiksi 92/98, 104/110...) mutta vastaavat lähinnä sitä pienempää kokoa. Kasper käyttää tällä hetkellä noin 92cm vaatteita (pituus mitattu toukokuun neuvolassa 89cm), joten tämä koko 104/110cm oli todella reilu. Silti vaikka lapsi makaa paljon ja istuu tuolissa, ei haalari tuntunut painavan ikävästi mistään ja kundi kovasti räplätä yksityiskohtia. Ihania hampaita hupussa, taskut joihin voi piilotella tavaroita (tai ruokaa) ja tuttu ilme takapuolella.



Meidän perhe on ihan zombeista hullaantuneina. Ollaan saatu hurjan paljon ihailuja ja kyselyitä, mistä näitä vaatteita voi ostaa. Yhteistyön kunniaksi laitetaan lukijoille tähän myös alekoodi, joka on voimassa kuukauden, eli 20.6.2017 mennessä tehtyihin tilauksiin.

Shoppaa sinäkin omat Zombie Dash:si pian ja valmistaudu söpöin hampain tuleviin haasteisiin!

* Tämä on siis yhteistyöpostaus ja tuotteet on saatu yhteistyönä New Brands Finland Oy:lta.

3 kommenttia:

  1. Pöh, miksi tuo otus on väärin päin! :D Häiritsee, muuten vois ostaakin noi aikuisten housut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empä ollut edes ajatellut asiaa noin.. Suosittelen ehdottomasti noita housuja! <3

      Poista
  2. Aivan ihania, ihan uusi tuttavuus minulle! Pitääpä tutustua ja katsoa lasten kanssa mistä he tykkäisivät. Yleensä en välitä yhteistyöpostauksista, mutta tämä selvästi sopii teidän elämänmakuiseen asenteeseen, kiitos ja kaikkea hyvää!

    VastaaPoista